Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Θετικό για τον ΠΑΟΚ ότι δεν μπορεί να χαλαρώσει - Είναι επηρεασμένος στο φετινό ξεκίνημα από τον τίτλο»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στον απόηχο της χθεσινής εντός έδρας νίκης επί της Μπάνια Λούκα, αλλά και στα υπόλοιπα νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε αρχικά πως το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της σεζόν ήταν παράξενο για την ομάδα, αλλά εκείνο που μετράει είναι η νίκη, τονίζοντας πως είναι θετικό για τους «ασπρόμαυρους» το γεγονός πως δεν μπορούν να χαλαρώσουν, καθώς γίνεται… επικίνδυνος όπως συμβαίνει αυτό. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Φαίνεται να τον έχει επηρεάσει στο ξεκίνημα της σεζόν στα φιλικά και στο χθεσινό ματς το ότι είναι πρωταθλητής».

Στη συνέχεια, μίλησε για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς, αλλά και για το γεγονός πως οι Βόσνιοι βγάζουν προς τα έξω πως πιστεύουν στην πρόκρισή τους, μπροστά στο κοινό τους σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Τέλος, αναφορικά με τα μεταγραφικά είπε πως αύριο, Σάββατο, έρχεται στην Ελλάδα ο Τισουντάλι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Για τον Τσάλοφ κράτησε στάση αναμονής, ενώ ξεκαθάρισε πως στο κέντρο και στη θέση του χαφ έχει άμεση ανάγκη μιας προσθήκης η ομάδα.


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x