Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Μεγάλο ρίσκο του ΠΑΟΚ να μην αποκτήσει στόπερ - Το ποδόσφαιρο σε χτυπά εκεί που πονάς»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ανέφερε αρχικά πως ορθά η ομάδα δεν τιμωρήθηκε από την ΔΕΑΒ, τονίζοντας ότι «οι άνθρωποι του κλαμπ, βέβαια, θεωρούσαν δεδομένο πως δεν θα υπήρχε κάποια ποινή».

Όσον αφορά το ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επισήμανε πως θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, διότι η ομάδα του Αλόνσο είναι ένα καινούργιο, αλλά δυναμικό σύνολο, σε αντίθεση με την ομάδα του Λουτσέσκου, που είναι ήδη δεμένη και γνωρίζονται πάρα πολύ καλά οι παίκτες μεταξύ τους.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ανέφερε ότι μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα βγουν εισιτήρια για το Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ, ενώ στο μυαλό πολλών υπάρχει και το ταξίδι στο Μάντσεστερ, απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, υπογράμμισε το τεράστιο το ρίσκο, που παίρνει ο «Δικέφαλος» με το να μην αποκτήσει έναν ακόμη στόπερ. «Υπήρχαν αρκετοί στόχοι, κάποιοι δεν προχώρησαν, κάποιους τους έκοψε ο Λουτσέσκου και όπως φαίνεται δεν θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε κάποια άλλη προσθήκη. Θα αναγκαστεί, λοιπόν, να βρει άλλες εναλλακτικές λύσεις εκ των έσω», σημείωσε.

Ακούστε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x