Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Θα δούμε διαφορετικό ΠΑΟΚ σήμερα - Λίγες οι πιθανότητες Κούρτιτς για Άρη»

Την εκτίμηση ότι οι απουσίες και ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου θα έχουν αποτέλεσμα έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Τι είπε για Κούρτιτς.

Στις ιδιαιτερότητες του πρώτου αγώνα με τη Μίντιλαντ και τον τρόπο που θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ προβάδισμα πρόκρισης αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι δεδομένης της φύσης του αντιπάλου (που πιέζει ασφυκτικά για να οδηγήσει σε λάθη) και της απουσίας ειδικά του Κούρτιτς, το τακτικό πλάνο του «δικεφάλου του Βορρά» θα είναι διαφορετικό.

Προέβλεψε λοιπόν ότι οι Θεσσαλονικείς δεν θα επιχειρήσουν σήμερα να κρατήσουν την μπάλα και να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, αλλά θα πάνε σε πιο άμεσο παιχνίδι.

Όσο για τον Κούρτιτς, εκτίμησε ότι είναι λίγες οι πιθανότητές του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη, αναφέροντας ότι ακόμα κι αν βγάλει αρνητικό τεστ, θα έχει χάσει έδαφος και το πιο αισιόδοξο σενάριο είναι να μπορέσει να έρθει από τον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x