Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ξέχασε τον τρόπο του να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, ξέχασε τον κυνισμό που είχε…»

Ακούστε τα νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ μέσα στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν μπορείς να σκέφτεσαι έτσι. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος που δεν είχε κάποιο κακό αποτέλεσμα, με τους θεωρητικά μικρομεσαίους του πρωταθλήματος. Έχει χάσει πάρα πολύ σημαντικούς βαθμούς, που θα τους ψάχνει. Είναι το ίδιο μοτίβο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες, τι χάνει και δεν κλειδώνει το αποτέλεσμα. Χάνει, μάλιστα, ένα ματς με τον Άρη, τη Στεάουα και τη Μάλμε», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται και ο ΠΑΟΚ απογοητεύεται με τις δικές του ευκαιρίες. Δεν έχει τον τρόπο, την πνευματική ικανότητα να κλειδώσει κάποια ματς έστω και με… μισό-μηδέν. Υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα, αλλά το σταθερό μοτίβο αφορά ότι ξέχασε να κερδίζει. Παίζει ωραία σε μεγάλο διάστημα, αλλά έχει ξεχάσει τον κυνισμό που είχε για να κλειδώνει τα παιχνίδια και να μην αφήνει περιθώρια σε ομάδες που δεν είναι καλύτερές του», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x