Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Κάνει τη δουλειά στον Λουτσέσκου ο Αντόνιο - Δεν αποκλείω τίποτα και για αποχώρηση»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα μεταγραφικά δεδομένα που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πάει με αυτό το ρόστερ κόντρα στη Χαρτς και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πωλήσεων.

Την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, σε επίπεδο μεταγραφών αλλά και… αποχωρήσεων, περιέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Υπάρχει κινητικότητα, ο ΠΑΟΚ γύρισε πίσω στον Αντόνιο, εγκρίθηκε και αρέσει στον προπονητή. Του κάνει την δουλειά και σε επίπεδο ταχύτητας και στο πόσο επιθετικός μπορεί να γίνει, αλλά και με την τεχνική του ο 23χρονος Βραζιλιάνος. Αναμένει την απάντηση της Λάτσιο, πλέον η ελληνική ομάδα. Σίγουρα ασχολήθηκε και πάλι με τον Μεϊτέ της Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ, δείχνει ότι θέλει να αποκτήσει έναν ακόμα χαφ στον άξονα. Όχι ότι προχώρησε τόσο πολύ, βέβαια. Του Μαξίμοβιτς μένει για το φινάλε να δούμε αν ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει συμμετοχή στους ομίλους ή θα πάει για την επόμενη χρονιά όταν λήγει το συμβόλαιό του. Με μεσοεπιθετικούς δεν έχει υπάρξει κάτι, έτσι θα πάει ο ΠΑΟΚ να παίξει με τη Χαρτς, με αυτό το ρόστερ. Δεν μπορείς πάντως να αποκλείσεις τίποτα, σε επίπεδο αποχωρήσεων. Ποιος θα περίμενε ότι θα φύγουν οι Αουγκούστο και Ίνγκασον; Πραγματικά δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού μετέφερε την πληροφορία ότι ο Τσιγγάρας συμμετείχε στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του «δικέφαλου του Βορρά», δείχνοντας πως θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο ματς με της Χαρτς.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση πάνω από 1.000 φίλων του στο Εδιμβούργο, αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x