Τα μεταγραφικά δεδομένα του ΠΑΟΚ, ο οποίος στοχεύει σε ενίσχυση στην άμυνα και τη μεσαία του γραμμή, εξήγησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι δύσκολη η εξίσωση. Έτσι όπως πήγε το πράγμα, είναι πολλές οι εκκρεμότητες. Πρέπει να συνδυαστούν πολλά πράγματα για να βρεθεί λύση. Ο καλύτερος παίκτης είναι και η πρώτη λύση. Θα λέγαμε πως μία τέτοια λύση ήταν ο Ζιγκό, αλλά βγήκε πως τα βρήκε με Μαρσέιγ. Στα χαφ είναι ξεκάθαρα ο Μπόβε της Ρόμα, αλλά είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση. Τι να πεις; Ποιος είναι ο καλύτερος; Ποιος είναι ο πιο εφικτός;», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας

«Κάπως έτσι ο πιο πιθανός στα χαφ είναι ο Μπακαγιόκο, ενώ στα στόπερ ο πρώτος είναι ο Κόλεϊ που δεν έχει τελειώσει με την Μπεσίκτας. Είναι το πιο προχωρημένο και το πιο σίγουρο. Πάει σε γενικές γραμμές, για δύο στόπερ για να συμπληρωθεί η πεντάδα. Στα χαφ μπορεί να πάρει έναν παίκτη. Αν κάνει την απόβαση στη μεσαία γραμμή με τον Μπόβε, θα πάρει και έκτο ποδοσφαιριστή», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Πολωνός της Κάλιαρι είναι στόχος, αλλά έχει εντοπιστεί ένας ακόμη που θεωρείται καλύτερος. Στα χαφ, όπως εξελίσσεται το θέμα Μπακαγιόκο, δείχνουν πως το έχουν ξανασκεφτεί. Ο ΠΑΟΚ δίνει τη μάχη του για τον Μπόβε, προσπαθεί να κερδίσει τον παίκτη για να τον έχει σύμμαχο, αλλά εξακολουθεί να είναι δύσκολο και θα θεωρηθεί υπέρβαση, έχοντας ως σίγουρο τον Μπακαγιόκο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x