Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Έρχεται διπλή δοκιμασία σε Ιρλανδία-Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ, ενώ επίκειται ενίσχυση σε χαφ και άμυνα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν μπορεί Αύγουστο μήνα ένα παιχνίδι να πάει τέλεια. Δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ η συγκεκριμένη κατάσταση. Ο κόσμος, όμως, έφυγε ευχαριστημένος από το θέαμα, την εικόνα και κυρίως όσα είδε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν θεωρώ ότι είναι δίκαιο να κριτικάρουμε τις μεγάλες ομάδες, αφού βλέπουμε σε όλη την Ευρώπη τι συμβαίνει με τους μεγάλους. Ο ΠΑΟΚ είναι στα τελευταία ματς πολύ καλός», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η ομάδα έχει πάρα πολλές αρχές και δεν αποτελεί θέμα για τον ΠΑΟΚ αν θα το βρει, αλλά το θέμα είναι το πότε. Μπορεί τέλη Αυγούστου να έχει μείνει με τρία χαφ και τρία στόπερ. Ο Λουτσέσκου ζήτησε, εκνευρισμένος, να μην μιλούσαμε ξανά για μεταγραφές. Θα πάρει παίκτες και τέλη Αυγούστου έχουν μείνει αρκετές εκκρεμότητες και πηγαινοέρχεται σε περιπτώσεις που μπορεί να έχει απορρίψει. Και υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις λάθος, όταν πρέπει να πάρεις δύο χαφ και δύο στόπερ. Στην επίθεση, αντίθετα, είναι εξαιρετική η πληρότητα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Φεύγει ο Κουλιεράκης μέσα στην εβδομάδα, σήμερα θα ανακοινωθεί ο Τσιγγάρας από τον Ατρόμητο» και στάθηκε στην ανάλυση που έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός αναφορικά με το ρόστερ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x