Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Έπρεπε να δώσει τον τίτλο στον ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιρικός Θεός-MVP ο Λουτσέσκου»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου έκανε λόγο για απονομή ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που δικαιούται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ αναφέρθηκε στη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου σε όλη αυτή τη διαδρομή.

«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αυτός που έχει φέρει τη χαρά με τόσους τίτλους που έχει χαρίσει στον ΠΑΟΚ, αλλά ο MVP είναι ο Λουτσέσκου. Αυτός έκανε ομάδα τον ΠΑΟΚ, να παίζει μπαλάρα και να κατακτήσει δίκαια το πρωτάθλημα απέναντι στον πολύ παθιασμένο Άρη. Χωρίς να είναι πολύ καλύτερος, είχες την αίσθηση πως θα το πάρει ο ΠΑΟΚ, επειδή το άξιζε και έπρεπε να του το δώσει ο ποδοσφαιρικός Θεός. Όποια γκολάρα κι αν έβαζε ο Μορόν, όποια απόφαση κι αν έπαιρνε ο διαιτητής, δεν θα το έχανε ο ΠΑΟΚ», τόνισε.

Όσο για την επόμενη μέρα; «Οι περισσότεροι από σήμερα θα φύγουν φια διακοπές και μετά τις 20 Ιουνίου θα αρχίσει η προετοιμασία. Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει ήδη πολλά, αυτό που δεν έχει καταφέρει είναι να μπει σε ομίλους του Champions League ή πλέον να μπει στο νέο φορμάτ της διοργάνωσης. Είναι η μεγάλη πρόκληση που έχει τώρα μπροστά του. Δεν θα βρει μπροστά του κάποια ομάδα που δεν παίζεται, αλλά και πάλι θα πρέπει να κάνει 3/3 προκρίσεις. Είναι ένα κρίσιμο καλοκαίρι και έχω την αίσθηση πως η διοίκηση πρέπει να ακούσει τον Λουτσέσκου και αυτά που θα ζητήσει, ώστε να γίνουν τα επόμενα βήματα και στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x