Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Επιμένει για Μεϊτέ ο Λουτσέσκου, υπάρχει κινητικότητα για την απόκτηση χαφ στον ΠΑΟΚ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά την αλλαγή που σημειώθηκε στη λίστα του «Δικεφάλου του Βορρά» για τα παιχνίδια στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ, όπως και άλλες ομάδες, έχουν δύο αλλαγές. Η προθεσμία έληξε χθες το βράδυ, αλλά δεν τη δημοσιοποίησε, αφού έπρεπε να μιλήσει ο προπονητής μαζί τους για να μην το μάθουν από τα Μέσα. Ανακοινώθηκε τώρα η λίστα. Δύο οι αλλαγές. Βγαίνουν ο Σαμάτα και ο Ράφα Σοάρες, μπαίνουν ο Τσάλοφ και ο Τισουντάλι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Λουτσέσκου έχει τη δική του λογική και ήθελε πρώτα να συζητήσει με τους παίκτες. Ό,τι και αν είναι ο Ρώσος, είναι ένας παίκτης που έχει ψυχολογία. Ο Σαμάτα έχει κακή ψυχολογία εδώ και καιρό και ο προπονητής έχει πάντα απαιτήσεις για μεταγραφές», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Υπάρχει μία έντονη κινητικότητα, μία βιασύνη, για την απόκτηση χαφ. Είναι γνωστή η ανάγκη του ΠΑΟΚ, είναι γνωστή η περίπτωση του Μεϊτέ. Ο Γάλλος προσπάθησε να ρίξει γέφυρες, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αρνητικός λόγω της στάσης του παίκτη. Ο Λουτσέσκου είναι εκείνος που επιμένει, αφού ξέρει την ομάδα και δεν θα χρειαστεί προσαρμογή. Περιμένουμε να δούμε αν θα καταφέρει να πείσει τον ιδιοκτήτη να κλείσει τον Μεϊτέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x