Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν έχει να φοβάται τίποτα ο ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έδωσε την αίσθηση πως… έχει τη Γάνδη εν όψει και της ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας.

Όχι μόνο προβάδισμα με 1-0, αλλά και την αίσθηση πως μπορεί να τα καταφέρει και στη ρεβάνς πήρε ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό ματς με τη Γάνδη, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλά διαβασμένος και δεν έδωσε ουσιαστικά καμία φάση στον αντίπαλο. Πέτυχε το γκολ, πήρε τη νίκη και απέκτησε την αίσθηση ότι τους έχει τους Βέλγους στη ρεβάνς. Το μόνο κακό ήταν οι δύο ανόητες κι αδικαιολόγητες κάρτες που πήραν Ζίφκοβιτς και Κούρτιτς. Πάντως ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβάται τίποτα ακόμη και χωρίς τους δύο αυτούς παίκτες. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί και να κερδίσει στο Βέλγιο, η Γάνδη είναι λίγο αφελής στην άμυνα και θα παίξει πιο ανοιχτά», τόνισε.

Παράλληλα έκανε ειδική αναφορά σε έναν ποδοσφαιριστή. «Ο κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Λύρατζης, ήταν ο μόνος αλάνθαστος της ομάδας χθες. Είναι σπουδαία υπόθεση σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα να έχει καλύτερο παίκτη ο ΠΑΟΚ ένα παιδί από τις ακαδημίες του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x