Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δείχνει άλλο πρόσωπο στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, ακόμα ενεργοποιεί παίκτες ο Λουτσέσκου»

Ακούστε τα νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα με τον ΟΦΗ στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Την Πέμπτη είδαμε κάτι άνευρο από πλευράς ΠΑΟΚ, που δεν νομίζω ότι θα εμφανιστεί στο επόμενο ματς. Η κατάσταση στα ελληνικά παιχνίδια είναι πιο πιεστική και αυτό βοηθάει περισσότερο την ομάδα, αφού όλος ο περίγυρος ασχολείται περισσότερο και υπάρχει άλλο κλίμα για τα εγχώρια ματς. Έπρεπε να υπάρξουν κάποιες συνθήκες στο ματς με την Πλζεν για να αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Λουτσέσκου έχει αφήσει παίκτες, αφού δεν χωρούν όλοι. Είναι εκτός ο Μιχαηλίδης, ο οποίος είναι ο 4ος στόπερ της ομάδας, είναι έξω ο Τσάλοφ, έχει απουσίες, καθώς ο Τσιφτσής είναι μόνιμα απών. Ο Λουτσέσκου εκτίει την ποινή του. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει την έφεση και θα εκδικαστεί λογικά την Πέμπτη, με αρκετές πιθανότητες να σβήσει το ένα δεκαπενθήμερο για τα οποία κατηγορείται. Όσο κι αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε στοιχεία ότι δεν συμμετείχε στα επεισόδια με τον Λαμέλα ή τον Βένγκα», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για τις επιλογές του Ρουμάνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x