Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Βγάζει έναν εκνευρισμό ο ΠΑΟΚ για τις υψηλές απαιτήσεις του Μεϊτέ - Τι γίνεται με Κετζιόρα»

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου.

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις μέχρι στιγμής κινήσεις της ομάδας, τονίζοντας: «Για 13 Ιουνίου είναι καλά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, αν και υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα που εκρεμμούν. Έμεινε ο Κωνσταντέλιας, ανανέωσε ο Σβαμπ, αποκτήθηκε ο Καμαρά. Μπαίνει σε προτεραιότητα, ίσως για το ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας, η υπόθεση του Μεϊτέ και του Κεντζιόρα, και γενικά του χαφ και του στόπερ γιατί ίσως ψάξει και άλλες λύσεις αφου υπάρχουν εμπόδια στις δύο υποθέσεις. Ο Θυμιάνης πέρασε ήδη ιατρικά».

Στη συνέχεια, μίλησε συγκεκριμένα για τους Μεϊτέ και Καμαρά, αναφέροντας: «Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον στόχο του με τον Καμαρά, που θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ για 3 χρόνια με 1,5 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές και μπόνους υπογραφής. Έκλεισε το ένα κενό στα χαφ, τώρα υπάρχει η κομβική υπόθεση του Μεϊτέ. Ο ΠΑΟΚ βγάζει έναν εκνευρισμό γιατί η Μπενφίκα συμφώνησε αλλά ο παίκτης είναι ανένδοτος με τις υψηλές απαιτήσεις του. Υπάρχει πιθανότατα να περιμένει κάτι άλλο».

Τέλος, μίλησε για τις διαπραγματεύσεις με την Ντινάμο Κιέβου όσον αφορά τον Τόμας Κετζιόρα, αλλά και τις υποθέσεις των Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ και Κιντέρα Ετζούκε, που είναι μεταγραφικοί στόχοι.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x