Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Από τα πιο μεγάλα ματς που θα δώσει φέτος ο ΠΑΟΚ αυτό με τη Μάλμε - Το δίλημμα Λουτσέσκου για ενδεκάδα»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς του με τη Μάλμε από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μερικές ώρες πριν από τη ρεβάνς με τη Μάλμε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Αρχικά μίλησε για την αναμέτρηση του «δικέφαλου του Βορρά» με τους πρωταθλητές Σουηδίας και τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο τραυματίας Ότο δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αναφέροντας ότι ο Καμαρά πιθανότατα θα είναι βασικός στα χαφ, ενώ τόνισε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δίλημμα ανάμεσα σε Κωνσταντέλιακαι Μουργκ και ότι δύσκολα θα αλλάξει τον Μπράντον.

Επιπλέον, μίλησε και για τα μεταγραφικά, αναφέροντας ότι ο Ζιγκό αποτελεί δύσκολη υπόθεση, η οποία δεν πρόκειται να κλείσει άμεσα, προσθέτοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για αριστερό μπακ, ενώ οι επόμενες κινήσεις του θα εξαρτηθούν από το αν θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Μάλμε.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x