Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Από τα ΠΑΟΚ-Άρης στο μπάσκετ έχει να γίνει τέτοιο πράγμα - Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στο προσεχές Άρης-ΠΑΟΚ και το πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου ενώ αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα καθορίσουν το ντέρμπι.

Για τις… πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζει ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο Άρης, μίλησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με αφορμή το ντέρμπι τίτλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Ο Άρης τι κίνητρο έχει; Ο ΠΑΟΚ πάει να κερδίσει κάτι. Δεν θέλει να αλλάξει το κλίμα, ή την νοοτροπία. Καμία έπαρση, όσο γίνεται το άγχος μακριά, δεν θέλει να το φορτώσει. Αν το καλοσκεφτούμε, τέτοιο ματς άλλο, δεν έχει ξαναδώσει. Είναι βαρύ το παιχνίδι. Ο Λουτσέσκου λέει τα δικά του, στην προσπάθεια να αποφορτίσει και αυτό πρέπει να κάνει. Από τα μπασκετικά ντέρμπι έχει να το ζήσουμε αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει άλλη κουβέντα στην πόλη. Και η Αστυνομία ετοιμάζεται, κυρίως για το πριν και το μετά. Στην Ελλάδα πιστεύουμε ότι σε ματς με έναν ενδιαφερόμενο, συνήθως αυτός το παίρνει. Είναι αλλιώς τα Άρης-ΠΑΟΚ. Και ο Μάντζιος έδειχνε να έχει βρει τον τρόπο να κλειδώνει τον Λουτσέσκου, κυρίως με την ομάδα του να περιμένει τον αντίπαλο πίσω από την μπάλα αλλά τώρα ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει. Είναι καλύτερος από όλους, μένει να το δείξει σε ένα τελευταίο παιχνίδι», σχολίασε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε ότι ο Μιχαηλίδης θα παίξει αντί του Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας του «δικέφαλου του Βορρά», ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας έδωσε προβάδισμα στον Ότο έναντι του Σάστρε, αλλά και στον Τόμας με τον Σαμάτα να τελειώνει το ματς με τους «κίτρινους».

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου εκτίμησε ότι το ντέρμπι θα κριθεί από το πως και ποιος θα διαχειριστεί την μπάλα και θα την έχει στην κατοχή του, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ πλέον… δεν την θέλει, παίζοντας ιδανικά το τρανζίσιον.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x