Stoiximan Super League

Τσιάρτας στο sport-fm.gr για πόστο στην Σεβίλλη, Σούπερ Καπ και ΑΕΚ

Ποτέ δεν ζήτησε πόστο στην Σεβίλλη ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο «El Mago», μέσω του sport-fm.gr, έχρισε φαβορί την Μπαρτσελόνα, χωρίς όμως να ξεγράφει τους Ανδαλουσιάνους. Προσγειωμένος με την εικόνα της ΑΕΚ

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων και των φημών που τoν ήθελαν να έχει ζητήσει ο ίδιος να δουλέψει στην Σεβίλλη προχώρησε ο Βασίλης Τσιάρτας.

Μιλώντας στο sport-fm.gr με αφορμή το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, ο «El Mago» έδωσε τον τίτλο του φαβορί στους Καταλανούς τονίζοντας, ωστόσο, πως η ομάδα του Ουνάι Έμερι έχει πιθανότητες αν δουλέψει σωστά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Τέλος, σχολιάζοντας την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό κόντρα στους Ανδαλουσιάνους, επισήμανε πως ναι μεν ήταν ενθαρρυντική εμφάνιση, όμως στα επίσημα ματς θα φανούν οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο sport-fm.gr και στον Γιάννη Σταυρόπουλο:

Για το ματς: «Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισπανικές ομάδες που γνωρίζονται καλά. Ξέρουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του κάθε αντιπάλου. Σίγουρα φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα, κάτι το οποίο είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς. Η Σεβίλλη όμως έχει δείξει ότι είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της προσπαθώντας να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε συνηθίσει την Μπαρτσελόνα απέναντι σε κλειστές άμυνες και κάπως έτσι θα γίνει και απόψε».

Για το αν θα κριθεί από την ανασταλτική λειτουργία της Σεβίλλης: «Σε πρώτη φάση πιστεύω πως αυτό, πράγματι, θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο. Η κατοχή πάντα γέρνει προς την μεριά της Μπαρτσελόνα και το ζητούμενο είναι αν θα βρει τους χώρους για να βγάλει φάσεις. Από την μεριά της, η Σεβίλλη θεωρώ πως θα ψάξει τις αντεπιθέσεις για να χτυπήσει τον αντίπαλο».

Για την αγάπη που του δείχνουν στην ομάδα της Ανδαλουσίας και για τις δηλώσεις περί πόστου στο μέλλον: «Με κάνει να αισθάνομαι περήφανος. Είδα γνωστούς και φίλους. Με συγκίνησε το γεγονός ότι η Σεβίλλη απένειμε μια φανέλα με το όνομά μου και επειδή με ξέρουν και με ζήσανε σαν “Τσάρτα” ακόμη και σήμερα το όνομά μου το γράφουν έτσι, εννοείται φυσικά χωρίς να με ενοχλεί αυτό.

Δράττομαι της ευκαιρίας όμως σχετικά με τα δημοσιεύματα και θέλοντας να προλάβω καταστάσεις. Δημοσιογράφοι με ρώτησαν αν παρακολουθώ και θέλω να δω παιχνίδια από κοντά. Τους είπα πως αυτό είναι πάντα πρόθεσή και όχι μόνο για ματς της Σεβίλλης, όμως όσον αφορά το θέμα του πόστου με ρώτησαν αν θα επέστρεφα κάποια στιγμή. Αυτό δεν είναι κάτι που γνωρίζω. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ουδέποτέ είπα ότι ζήτησα κάποιο πόστο. Αλίμονο αν υπήρχε κάποια τέτοια ευκαιρία κι εγώ να μην ήθελα»
.

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με την Σεβίλλη: «Παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους σου δίνουν κίνητρο από μόνα τους. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος ο αντίπαλος μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την Σεβίλλη, που δεν έπιασε υψηλό ρυθμό, ή να μειώσω την προσπάθεια της ΑΕΚ. Ήταν ένα ματς που ο κόσμος χάρηκε , η μία ομάδα έδειξε πόσο καταξιωμένη είναι και μην ξεχνάμε πως τα τελευταία χρόνια μαζί με την Μπαρτσελόνα έχουν κατακτήσει του περισσότερους τίτλους στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ επανήλθε στην Α’ Εθνική, στο φυσικό της περιβλάλλον, είναι ομάδα με αρκετές προσθήκες και χρειάζεται δουλειά. Χρειάζεται δουλειά για να δέσουν και να μάθουν το παιχνίδι. Πλέον, ξεκινάει μια καινούργια προσπάθεια και περιμένουμε τις επίσημες υποχρεώσεις για να δούμε την πραγματική εικόνα και τις δυνατότητες της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x