Stoiximan Super League

Τσατάλης: «Θα παρέμβει ο Ποδοσφαιρικος Εισαγγελέας;»

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, αναρωτήθηκε αν ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας θα παρέμβει μετά τις αντιδράσεις κατά της διαιτησίας που υπήρξαν στην 3η αγωνιστική.

Μετά τον σύμβουλο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταμάτη Βούλγαρη, που απάντησε στο ξέσπασμα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη διαιτησία στις αναμετρήσεις Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός-ΑΕΚ, θέση πήρε και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ένωσης, Τάσος Τσατάλης.

«Θα παρέμβει ο Ποδοσφαιρικος Εισαγγελέας για όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τυπου αλλά και προσωπικά στους διαιτητες μετά το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ; Και για την επίθεση στους διαιτητές στο Λεβαδειακος-ΑΕΚ, σε αναρτήσεις παραγόντων τρίτων ομάδων;», ανέφερε συγκεκριμένα σε ποστάρισμά του στα social media.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λουτσέσκου δήλωσε «είδα πριν λίγο τι έγινε στον Λεβαδειακό, που δεν έδωσαν πέναλτι στο χέρι της ΑΕΚ και καταλογίζουν πέναλτι για την ίδια φάση σε βάρος μας», ενώ στη συγκεκριμένη φάση με πρωταγωνιστή τον Αρόλντ Μουκουντί αναφέρθηκε μέσω Instagram και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x