Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Πολλαπλά τα οφέλη του Ολυμπιακού από τη μεταγραφή του Γουίλιαν»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.

Η μεταγραφική περίοδος μπαίνει στην τελική ευθεία, με τον Γουίλιαν να κλείνει στον Ολυμπιακό και να τον ενισχύει μεσοεπιθετικά.

Τη μεταγραφή σχολίασε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας, που ανέφερε ότι οι Πειραιώτες παίρνουν έναν παίκτη με πλούσιες παραστάσεις και ισχυρή προσωπικότητα. Πέρυσι τέτοιες περιπτώσεις ήταν ο Ιμπορα και ο Γιοβετιτς, φυσιογνωμίες που λείπουν φέτος.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή all around, ο οποίος θα μπορέσει να λύσει αρκετά προβλήματα και να αναβαθμίσει την ομάδα, αφού εκτός από τα πλάγια παίζει και πίσω από τον φορ. Έχει δε, εξαιρετικές εκτελέσεις, στοιχείο που επίσης λείπει από τον Ολυμπιακό, ενώ μπορεί σε λίγα τετραγωνικά να ντριμπλαρει και να ανοίξει κλειστές άμυνες, κυρίως στην Ελλάδα.

Ο ρεπόρτερ μίλησε και για το συμβόλαιο του έμπειρου μεσοεπιθετικού, το οποίο είναι ιδιαίτερα υψηλό, λογικό αφού πρόκειται για έναν παίκτη με 317 συμμετοχές στην Premier League.

Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά, τόνισε πως μιλάμε για πυρετώδεις ώρες, στις οποίες ενδεχομένως να έχουμε ακόμα και δύο κινήσεις.

Μία, αποκτώντας έναν δημιουργικό χαφ (με τον Ουναχί να παίζει και να υπάρχει ακόμη μία εξαιρετική περίπτωση που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας), ενώ πιθανότητες συγκεντρώνει τελευταία και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί αριστερός μπακ.

Τέλος, για τον Ζιγέκ είπε ότι όλα δείχνουν πως καταλήγει στην Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x