Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Ο Ποντένσε είπε ξανά στον προπονητή της Γουλβς πως θέλει Ολυμπιακό-Τα δεδομένα για στόπερ»

Ο Γιώργος Τσανάκας αναφέρθηκε στην επιθυμία του Ποντένσε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, κάτι που έδειξε και στον προπονητή της Γουλβς.

Ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του εμφανίστηκε ο Ντανιέλ Ποντένσε μιλώντας στον προπονητή της Γουλβς επαναλαμβάνοντας πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όπως είπε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός δεν ανησυχεί, έχει τον Ποντένσε στο πλευρό του. Μίλησε και χθες με τον προπονητή της Γουλβς, Γκάρι Ο’ Νιλ, ο οποίος του είπε πως τον υπολογίζει, αλλά ο Πορτογάλος τού επανέλαβε πως θέλει να φύγει και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Είναι λογικό η Γουλβς να μην θέλει να κατέβει από τα λεφτά που ζητάει, γιατί θέλει να μπαλώσει και κάποιες τρύπες από το Financial Fair Play», ανέφερε προσθέτοντας πως η υπόθεση του Αντρέ Όρτα έχει παγώσει για την ώρα αλλά παραμένει ανοιχτή.

Σχετικά με την πιθανότητα απόκτησης κι άλλου αμυντικού είπε: «Για να έρθει κάποιος στόπερ πρέπει να φύγει κάποιος. Υπάρχουν ο Ρέτσος, ο Πιρόλα και ο Άμπι, ο Μπιανκόν δείχνει στην προετοιμασία να κερδίζει τη θέση του, ενώ υπάρχει ο Ντόη και ο Κουτσίδης που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Πάντως ο Ντόη και ο Μπιανκόν μπορούν να παίξουν και σε άλλες θέσεις. Πιστεύω πως στο τέλος θα αποκτηθεί στόπερ, αλλά θα πρέπει κάποιος να αποχωρήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x