Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός αναβάθμισε το ρόστερ του και ο Καρβαλιάλ πρέπει να φέρει εις πέρας την αποστολή»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Τσανάκα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ίσως παίζει ρόλο και η σημασία του αγώνα, αφού είναι διαφορετικά τα ματς στο Κύπελλο, όπου δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία σε σχέση με το πρωτάθλημα, όπου ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί να κυνηγάει και αυτό το ματς μπορεί να κρίνει τους στόχους μέχρι το φινάλε της σεζόν», ανέφερε αρχικά.

«Μία ήττα μπορεί να τον απομακρύνει από την κορυφή, ενώ μία νίκη μπορεί να τον φτιάξει και να συνεχίσει να αντεπιτίθεται απέναντι στις άλλες ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που ξέρει από πρωταθλητισμό και με μία νίκη στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Στον Ολυμπιακό οι όποιες προσθήκες έγιναν με στόχο την αναβάθμιση του ρόστερ και πλέον υπάρχουν περισσότεροι παίκτες στη διάθεση του Καρβαλιάλ, για να μπορέσει να κάνει τη δουλειά του και να πετύχει τον στόχο που έχει τεθεί από τη διοίκηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x