Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ βλέπει στον Γουίλιαν έναν φυσικό ηγέτη για τον Ολυμπιακό»

Τη γνώμη του γύρω από το πλάνο του Ολυμπιακού στη μεταγραφική αγορά μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας, δίνοντας έμφαση στον Γουίλιαν και την προσωπικότητα που διαθέτει.

Στη μεγάλη εκτίμηση που έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο πρόσωπο του Γουίλιαν, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσανάκας.

Μεταφέροντας το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, τόνισε πως ο Βάσκος τεχνικός βλέπει στον Βραζιλιάνο σταρ έναν φυσικό ηγέτη στο χορτάρι και την προσωπικότητα που έλειπε. Διότι γνωρίζει πως πρόκειται έναν παίκτη με σπουδαίες παραστάσεις, ο οποίος προέρχεται από γεμάτη σεζόν στην Premier League.

Παράλληλα, μίλησε για το μεταγραφικό πλάνο και το συμπαγές ρόστερ που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας συγκεκριμένο αριθμό παικτών όπως ήθελε ο Μεντιλίμπαρ και αυτό μπορεί να αποδειχτεί λειτουργικό.

Τέλος ανέφερε πως ο Ρέτσος δεν έχει μπει ακόμη στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ ο Ολιβέιρα έκανε την «πρώτη» του σήμερα. Για τον Πορτογάλο σημείωσε δε, ότι έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με τη Γαλατασαράι και είναι σε καλό στάδιο από άποψη φυσικής κατάστασης.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x