Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Να μπει φουριόζος ο Ολυμπιακός αν θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, μία ημέρα πριν το ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε αρχικώς πώς οι Πειραιώτες θα πρέπει να μπουν πολύ καλύτερα στο ματς σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (Κύπελλο), τονίζοντας πως αυτό που καλείται να κάνει είναι να μπει φουριόζος ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα.


Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σχολίασε πως οι Ρέτσος και Κάρμο θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ, ενώ, όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, έδωσε ένα 51%-49% υπέρ της παρουσίας του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο αρχικό σχήμα.

Τέλος, αποθέωσε και τον κόσμο της ομάδας που έκανε ακόμα ένα sold out, μια επιτυχία που έχουν κερδίσει και πιστώνεται στον προπονητή και την ομάδα.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x