Stoiximan Super League

Αποθέωση για Τσάλοφ από πρώην συμπαίκτη του: «Θα έχει ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ για να πάει σε κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα»

Ο επιθετικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ταμερλάν Μουσάεφ, αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του, Φέντορ Τσάλοφ, τονίζοντας πως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αξίζει να βρεθεί στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

O Φέντορ Τσάλοφ αποτέλεσε το καλοκαίρι μία από τις κορυφαίες μεταγραφές του ΠΑΟΚ, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αναδείξει την ποιότητά του, μετρώντας μόλις 1 γκολ σε 13 συμμετοχές με τα ασπρόμαυρα.

Για τον Ρώσο επιθετικό μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο πρώην συμπαίκτης του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ταμερλάν Μουσάεφ, ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά τον «αντικαταστάτη» του Τσάλοφ στο βασικό σχήμα του συλλόγου.

Ο Μουσάεφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του «δικεφάλου του βορρά» και ανέφερε πως θα μπορέσει να βρει περισσότερες ευκαιρίες στη νέα του ομάδα ώστε να αναδειχθεί και να φτάσει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, δεδομένης της απουσίας των ρωσικών συλλόγων από τις μεγάλες διοργανώσεις.

Παράλληλα, έδωσε μερικές γενικές πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ και μέσα σε αυτές αναφέρθηκε και στον Γιάννη Κωνσταντέλια, ως «έναν νεαρό Έλληνα παίκτη που έπρεπε να πάει στην Τζιρόνα».

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά την αποχώρηση του Τσάλοφ, δεν ένιωσα περισσότερη ή λιγότερη ευθύνη για τον ρόλο του βασικού επιθετικού της ΤΣΣΚΑ, γιατί αισθάνομαι πάντα ευθύνη όταν παίζω για έναν σύλλογο όπως η ΤΣΣΚΑ. Φυσικά, ακολουθώ τον "Φέντια" παρακολούθησα όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν είναι δυνατό να παρακολουθήσεις ακόμα το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί είναι δύσκολο να βρεις μετάδοση».

«Ο "Φέντια" είναι ένας υπέροχος και πολύ ευγενικός άνθρωπος. Ελπίζω να του πάνε όλα καλά. Νομίζω ότι ο Τσάλοφ θα έχει περισσότερες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ παρά στην ΤΣΣΚΑ για να μετακομίσει σε κάποια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Από όσο ξέρω, έχουν στην ομάδα τους έναν νεαρό Έλληνα παίκτη που έπρεπε να πάει στην Τζιρόνα. Ο ΠΑΟΚ παίζει είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είτε στο Γιουρόπα Λιγκ άρα τον παρακολουθούν στενά μεγάλοι σύλλογοι. Ο "Φέντια" έχει όλες τις δυνατότητες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x