Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Τα δυο σενάρια για την 11άδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι που θα εξαρτηθούν από τον Σιντιμπέ»

Στα δυο ενδεχόμενα που υπάρχουν για τη σύνθεση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Για τα δυο σενάρια που υπάρχουν όσον αφορά την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως η κατάσταση θα εξαρτηθεί από την παρουσία ή μη του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ με τα δυο ενδεχόμενα να είναι τα εξής:

-Με τον Γάλλο διαθέσιμο η σύνθεση της Ένωσης θα παραμείνει η ίδια, με τον Ρότα στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Κάλενς με τον Βίντα ως δίδυμο στα στόπερ, αλλά και τους Σιμάνσκι και Πινέδα στο κέντρο, ενώ:

-Σε περίπτωση που ο Σιντιμπέ τεθεί εκτός, πιθανότατα, ο Πινέδα θα πάει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Ρότα στο αριστερό και στη μεσαία γραμμή φανέλα βασικού θα πάρουν οι Σιμάνσκι και Γιόνσον.

Άφησε ανοικτό και το σενάριο ο Κάλενς να τοποθετηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Ρότα να πάει στα δεξιά, όμως, θα είναι κάτι καινούργιο αφού ο Περουβιανός δεν έχει αγωνιστεί εκεί όσο αγωνίζεται στους «κιτρινόμαυρους».

Στις υπόλοιπες θέσεις υπογράμμισε πως οι Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ θα βρίσκονται στα δυο άκρα, με τον Τσούμπερ πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία. Παράλληλα, στάθηκε και στη μεγάλη δυνατότητα που έχει ο Ματίας Αλμέιδα για να διαχειριστεί όπως θέλει το ματς από τον πάγκο, με τις επιστροφές των Αραούχο, Πάολο Φερνάντες και Μάνταλου.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x