Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Θα έχει πολλά διλήμματα ο Αλμέιδα για την 11άδα στην ΑΕΚ- Θα φέρει ενθουσιασμό η επιλογή του επιθετικού»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ με τον Γιώργο Τσακίρη.

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης επεσήμανε ότι στην ομάδα έχουν το μυαλό τους στην ρεβάνς με την Ίντερ Ντ΄Εσκάλδες με τους πάντες στο αγωνιστικό τμήμα να έχουν επιστήσει την προσοχή στην προετοιμασία της ομάδας.

«Πρέπει να βγάλει την υποχρέωσή της η ΑΕΚ στο δεύτερο ματς, να πάρει τη νίκη και την πρόκριση», σχολίασε και υπογράμμισε ότι με βάση το υλικό που έχει στα χέρια του ο Αλμέιδα θα έχει πολλά διλήμματα για την 11άδα της ομάδας.

Σχετικά με τα μεταγραφικά ο Γιώργος Τσακίρης ανέφερε ότι στο θέμα του Πινέδα μπορεί να υπάρξουν και άλλα δημοσιεύματα για την Μοντερέι αλλά επεσήμανε ότι δεν τίθεται θέμα για να γίνει η μεταγραφή.

Στο θέμα του επιθετικού η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις, την στιγμή που όσο ο Κορέα δεν βρίσκει ομάδα, παραμένει ένα ανοικτό ενδεχόμενο για την Ένωση.

Ωστόσο υπογράμμισε την ανάγκη να αποκτηθεί ο επιθετικός γρήγορα, αναγνωρίζοντας όμως ότι η αναζήτηση με τα δεδομένα που έχει θέσει η ΑΕΚ για τον παίκτη αυτόν, καθιστούν δύσκολη την εύρεσή του με αποτέλεσμα να είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x