Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Τα ερωτηματικά του Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι»

Στις θέσεις που ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει κατασταλάξει ακόμα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, που προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι υπάρχουν μερικά ερωτηματικά για την ενδεκάδα των νταμπλούχων Ελλάδας και αυτά αφορούν τη θέση του επιθετικού, του δεξιού εξτρέμ, αλλά και γενικότερα της τετράδας στην άμυνα.

Αρχικά, για τη γραμμή κρούσης επισήμανε πως ο Ματίας Αλμέιδα σκέφεται αν θα ξεκινήσει τον Λιβάι Γκαρσία ή τον Πόνσε και για τη θέση του μεσοεπιθετικού τόνισε ότι ο «Πελάδο» περιμένει την κατάσταση του Άμραμπατ, προκειμένου να δώσει φανέλα βασικού σε εκείνον ή τον Ελίασον.

Όσον αφορά τις θέσεις της άμυνας, υπογράμμισε πως θέση δίπλα στον Βίντα διεκδικούν οι Μουκουντί και Κάλενς, ενώ για τα πλάγια έβαλε όλα τα ενδεχόμενα στο τραπέζι: στα δεξιά τους Ρότα ή Σιντιμπέ, ενώ για τα αριστερά έβαλε στο… παιχνίδι τόσο τον Πήλιο, αναφέροντας, όμως, πως στα προηγούμενα «μεγάλα» ματς που ο Αλμέιδα δεν είχε τον Χατζισαφί στη διάθεσή του χρησιμοποιούσε τον Ρότα στα αριστερά και τον Σιντιμπέ στα δεξιά.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x