Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Συγκρατημένη αισιοδοξία για Λαμέλα – Το καλό για την ΑΕΚ στην υπόθεση»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ -τόσο στο μεταγραφικό κομμάτι, όσο και σε εκείνο της προετοιμασίας- όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στις… μαζεμένες και δυνατές μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Σε ό, τι αφορά, μεταξύ άλλων, την περίπτωση του Έρικ Λαμέλα, η οποία επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο για την «Ένωση» την Τρίτη (8/7) και μάλιστα δυνατά, ο ρεπόρτερ του σταθμού -αφού υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε σε φάση αναμονής των εξελίξεων- εξήγησε ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Μάλιστα, σημείωσε πως το καλό για τον «δικέφαλο» είναι ότι το εν λόγω θέμα βγαίνει από την Αργεντινή, κάτι που σημαίνει ότι ο 32χρονος αστέρας εξετάζει σοβαρά την προοπτική της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στο φιλικό των «κιτρινόμαυρων» με τη Γάνδη, την Τετάρτη (10/7, 16:00), στο κομμάτι του βασικού σταδίου προετοιμασίας που ολοκληρώνεται, καθώς και στο θετικό στοιχείο των ελάχιστων προβλημάτων που αντιμετώπισε η ΑΕΚ σε επίπεδο τραυματισμών σ' αυτό το διάστημα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x