Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σημαντική η επαφή Πινέδα με Αλμέιδα-Κοντά να τελειώσει με Στρακόσα η ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στο μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ αλλά και τις επαφές για τον Θωμά Στρακόσα.

Η επαφή που θα έχει ο Ματίας Αλμέιδα με τον Ορμπελίν Πινέδα θα είναι σημαντική για τη συνέχεια της υπόθεσης παρότι η ΑΕΚ ήταν σαφής απέναντι στις τακτικές του ατζέντη του παίκτη και της Μοντερέι, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν δεν ικανοποιηθεί η ΑΕΚ, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει το θέμα. Δεν υπάρχει ρήτρα, αλλά δεν πρόκειται να τον δώσει με λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ και αυτή τη στιγμή οι Μεξικανοί δεν πλησιάζουν καν αυτά τα ποσά. Πιστεύω πως θα παίξει μεγάλο ρόλο η επαφή που θα έχει ο Πινέδα με τον Αλμέιδα, ωστόσο είναι σαφές πως τις εξελίξεις τις ορίζει η ΑΕΚ γιατί υπάρχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια και ο παίκτης είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στο ρόστερ», σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά στις επαφές με την πλευρά της Μπρέντφορντ για τον Θωμά Στρακόσα είπε: «Είναι κοντά η υπόθεση για να τελειώσει και μάλλον θετικά, αλλά ας περιμένουμε την κατάληξη των επαφών. Αν καταφέρει να αποκτήσει μετά τον Μπρινιόλι και τον Στρακόσα η ΑΕΚ, τότε θα έχει κάνει μεγάλη αναβάθμιση στη θέση του τερματοφύλακα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x