Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σε καλό δρόμο του Αραούχο στην ΑΕΚ - Υποθετικό όποιο σενάριο για Μπακαμπού»

Το πρόσφορο έδαφος που υπάρχει για να γίνει η μεταγραφή του Νέστορ Αραούχο στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης. Τι απάντησε για το εντελώς υποθετικό σενάριο περί Μπακαμπού.

Στην προσπάθεια της ΑΕΚ να κλείσει το μέτωπο του στόπερ με την προσθήκη του Νέστορ Αραούχο αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ράλλη, σημείωσε ότι φαίνονται σε πολύ καλό επίπεδο οι συζητήσεις για τον Μεξικανό στόπερ (που τον θέλει πολύ ο Αλμέιδα και προσπάθεια για εκείνον είχε γίνει και τον Γενάρη).

Αφού τόνισε λοιπόν ότι είναι διαδικαστικό το σκέλος που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πισάρο, απάντησε και για το ενδεχόμενο ν’ ασχοληθεί η ΑΕΚ με τον Μπακαμπού, σε περίπτωση που σπάσει το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ.

Κάτι που χαρακτήρισε εντελώς υποθετικό σενάριο (αφού δεν προκύπτει από πουθενά ότι μπορεί ο παίκτης να μείνει ελεύθερος ή ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή η «Ένωση»), υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι θ’ αναζητηθεί 100% και επιθετικός ως το τέλος των μεταγραφών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x