Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πρέπει να επισπεύσει τη διαδικασία απόκτησης φορ και δεξιού μπακ η ΑΕΚ»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ και τα μεταγραφικά ζητήματα του συλλόγου, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε αρχικώς στη φιλική βαριά ήττα από την Άλκμααρ και στον απόηχο που άφησε αυτό το 6-0 στην ομάδα. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, τόνισε πως από Δευτέρα ο Μπρινιόλι θα μεταβεί στην Ολλανδία ώστε να τεθεί στη διάθεση του Αλμέιδα, ενώ για τον Σισέ είπε πως αύριο θα έρθει στην Αθήνα για να τελειώσει η μεταγραφή του.

Στη συνέχεια, στάθηκε και στα υπόλοιπα κομμάτια που πρέπει να προστεθούν στο παζλ, που είναι η απόκτηση φορ, εξτρέμ, ακραίων μπακ, τονίζοντας πως σιγά-σιγά η επιστροφή των διεθνών, θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα στο να δουλέψει σωστά στην προετοιμασία.

Αναφορικά με τις προσθήκες, ανέφερε μεταξύ άλλων πως πρέπει να επισπεύσει η απόκτηση δεξιού μπακ και φορ, ενώ στάθηκε και στην «στασιμότητα» τις υπόθεσης του Γιαννούλη, με τον οποίο πλέον η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για πολύ.

Τέλος, για τον Κόναν Λεντέσμα, τόνισε πως έχει προταθεί στην ΑΕΚ, αλλά δεν έχει προχωρήσει σε κάτι συγκεκριμένο η ομάδα για τον κίπερ της Κάντιθ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x