Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Θέλει πάση θυσία νίκη με Αστέρα η ΑΕΚ - Δεν θα μου κάνει εντύπωση να ξεκινήσει ο Λιούμπισιτς»

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα, την Κυριακή (4/2, 17:30) στην OPAP Arena, ανέλυσε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού θύμισε ότι η ομάδα της Τρίπολης είχε βάλει δύσκολα στην «Ένωση» -παρά τη νίκη (0-3) του «δικεφάλου»- στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Τόνισε, δε, ότι η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία το «τρίποντο», ώστε να πάει με το 3/3 στον ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σε ό, τι αφορά τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, σημείωσε πως η λογική λέει ότι θα έρθει από τον πάγκο, συμπληρώνοντας όμως ότι δεν θα του κάνει εντύπωση να ξεκινήσει και βασικός. Και αυτό διότι, όπως εξήγησε, όταν υπάρχει η ανάγκη ο Ματίας Αλμέιδα δίνει αμέσως φανέλα βασικού στα νέα αποκτήματα. Κάτι που είχε συμβεί και με τον Αλεξάντερ Κάλενς κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός τεχνικός έχει τις απουσίες των Σιμάνσκι, Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς, καθώς και των διεθνών Χατζισαφί και Ζίνι.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x