Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Να πάει με σερί νικών ως την Τούμπα η ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Τσακίρης τόνισε την ανάγκη να μην έχει απώλειες η ΑΕΚ μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ καλείται να πάει χωρίς απρόοπτες απώλειες μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 11 Φεβρουαρίου, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΟΦΗ περιμένουμε να παίξει με αλλαγές εν όψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Η ΑΕΚ πρέπει να αξιοποιήσει την έδρα της στα δύο σερί ματς που έχει για να εκμεταλλευτεί τα δύο σερί ντέρμπι που υπάρχουν (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός) και να πάει μετά στην Τούμπα με καλή ψυχολογία και πλήρης», ανέφερε.

«Λογικά ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα είναι διαθέσιμος με ΟΦΗ, δεν χρειάζεται να πιεστεί αν δεν είναι 100% έτοιμος. Περιμένουμε να δούμε μήπως μπει στην αποστολή ο Σιντιμπέ, που δεν είναι το πιο πιθανό. Ο Ραντόνια ή ο Πινέδα είναι υποψήφιοι για τη θέση του», πρόσθεσε.

Τέλος, για τα μεταγραφικά είπε πως «… δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Θα μου έκανε εντύπωση να πάει η ΑΕΚ να πάρει παίκτη από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όπως ο Λιούμπισιτς, με όσα έχουν γίνει. Επίσης, δεν υπάρχει θέμα με τον Γιουσέφ Ατάλ αυτή τη στιγμή, όπως μας είπανε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x