Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Κλειστά τα χαρτιά του Αλμέιδα όσον αφορά την ενδεκάδα που θα επιλέξει κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησής της με τον Ολυμπιακό, όπως τα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης!

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας ντέρμπι της με τον Ολυμπιακό, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης!

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας, τονίζοντας ότι ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις απουσίες του τιμωρημένου Ρότα και του τραυματία Φερνάντες, ενώ στη συνέχεια σχολίασε τις δηλώσεις του Αργεντινού προπονητή, ο οποίος συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πορεία του μέχρι τον τελικό του Conference League.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο προπονητής της Ένωσης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα που θα επιλέξει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αποκλείοντας το να ξεκινήσει ως δεξί μπακ ο Πινέδα και τονίζοντας ότι είναι πιθανό να δούμε επιστροφή του Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας, αλλά και ότι ο Λιβάι έχει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης.

Τέλος, σχολίασε το δημοσίευμα θέλει τον Νίκλας Ελίασον να μιλάει με την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο, αναφέροντας ότι έχει παρουσιάσει μεγάλη εξέλιξη και βελτίωση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ μίλησε και για το «μπλόκο» της αστυνομίας στους φίλους της ομάδας που ήθελαν να... ξεπροβοδίσουν την ομάδα από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x