Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ηγετική παρέμβαση από Ηλιόπουλο-Αναγνώρισε τα λάθη του ο Αλμέιδα»

Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε για την «επίσκεψη» Ηλιόπουλου στην προπόνηση της ΑΕΚ, την ανάληψη ευθύνης του Αλμέιδα και την δέσμευση του Πινέδα.

Για τα θετικά συμπεράσματα από την επίσκεψη του Μάριου Ηλιόπουλου στην προπόνηση της ΑΕΚ για να φέρει την ομάδα προ των ευθυνών τους αλλά και να στείλει σαφές μήνυμα προς τον Ορμπελίν Πινέδα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Ήταν ηγετική η παρέμβαση του Ηλιόπουλου σήμερα, τόσο για την εμφάνιση στο ματς με τη Νόα, όσο και για το θέμα Πινέδα. Μου άρεσε πολύ που συζήτησε με τον προπονητή, αλλά και η σκληρή αυτοκριτική που έκανε ο Αλμέιδα. Έβγαλε τον εαυτό του μπροστά, στάθηκε στο σύνολο που βαραίνει τον ίδιο και δεν τα φόρτωσε σε κάποιους παίκτες. Αυτό δείχνει πως ο Αλμέιδα αναγνώρισε τα λάθη του. Ελπίζουμε να τα δούμε αυτά στο χορτάρι. Οι παίκτες ξέρουν τις ευθύνες τους, υποδέχτηκαν πολύ καλά αυτό που έγινε και τώρα μένει να το δείξουν στο χορτάρι», ανέφερε.

Παράλληλα κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Αργεντινό προπονητή. «Η αμφισβήτηση στον Αλμέιδα υπάρχει από έξω προς τα μέσα. Μέσα στο κλαμπ δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση για τον Αλμέιδα και τη δουλειά του. Κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα για το χρόνο που αφιερώνει και το επίπεδο της δουλειάς του. Το να πούμε ότι έχει κάνει λάθη είναι θεμιτό, αλλά ξεφεύγει όταν τον μηδενίζουμε».

Τέλος «… είναι σημαντικό ότι ξεκαθαρίζει αυτή η υπόθεση, γιατί ταλαιπώρησε πολύ το κλαμπ όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο Πινέδα δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, ήταν επαγγελματίας και έχει την αξία του ότι καταλαβαίνει πλέον την επιθυμία του κλαμπ και είναι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα. Από την ΑΕΚ είναι λήξαν το θέμα εδώ και καιρό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x