Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η σημασία της διευκρίνισης Μελισσανίδη για την πρόταση 21,5 εκατ. για Γκαρσία»

Στη διευκρίνιση Μελισσανίδη ότι τα 21,5 εκατ. για τον Γκαρσία αφορούσαν το 60% των δικαιωμάτων του (κάτι που δείχνει πόσο ήθελε να τον κρατήσει στην ΑΕΚ) στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Σε μια από τις ατάκες του Δημήτρη Μελισσανίδη στο περιθώριο των εγκαινίων του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού που έχει τη δική της σημασία αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο και επικαλούμενος σχετικό δημοσίευμα της Live Sport, στάθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στη διευκρίνιση πως η καλοκαιρινή πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία αφορούσε το 60% των δικαιωμάτων του.

Κάτι που σημαίνει ότι -εφόσον τη δεχόταν- η ΑΕΚ θα έβαζε στα ταμεία της 21,5 εκατ. ευρώ και αποδεικνύει την εξήγηση του διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης» ότι δεν έχει… χορτάσει τον περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας και θέλει να τον «ξεζουμίσει».

Κατά τ’ άλλα, εκτίμησε ότι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν πάνοπλοι, αφού οι μέχρι πρότινος τραυματίες επανέρχονται και δεν προέκυψαν αγωνιστικά προβλήματα από τις υποχρεώσεις των διεθνών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x