Τον απόηχο στην ΑΕΚ μετά τη σοκαριστική ήττα από τη Νόα στην Αρμενία, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

O ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε πως η «Ένωση» πρέπει να ζήσει τη δικαιολογημένη εσωστρέφεια και να συνεχίσει για να πετύχει τον στόχο της. «Είναι το μίνιμουμ της υποχρέωσής της να προκριθεί. Είναι πολύ πιο δύσκολο το έργο της πλέον, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας είναι τέτοια που επιβάλλεται», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τόνισε, δε, ότι όλη κριτική που ασκείται στην ΑΕΚ, αφορά και τον Ματίας Αλμέιδα. Υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι η λύση στο αγωνιστικό πρόβλημα του «δικεφάλου» είναι μόνο ο Αργεντινός τεχνικός.

Επίσης, εξήγησε ότι η κριτική που ασκείται στον Θωμά Στρακόσα, δεν σημαίνει ότι δεν είναι σπουδαίος τερματοφύλακας αλλά και αναβάθμιση για την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Τσακίρης στάθηκε στην ονοματοδοσία της Θύρας 21 σε «Μιχάλης Κατσούρης» και στην πολύ δύσκολη βραδιά για τον οργανισμό της ΑΕΚ και τους οργανωμένους της οπαδούς, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του αδικοχαμένου φίλου του «δικεφάλου».

Τέλος αναφέρθηκε και στο ισπανικό δημοσίευμα που κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Λιβάι Γκαρσία.


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x