Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η κουβέντα για το αν χωράνε μαζί Γκαρσία-Πόνσε - Τι ισχύει με το σενάριο για ΑΕΚ και Χουάνγκ»

Στον ευχάριστο «πονοκέφαλο» που έχει πλέον ο Αλμέιδα με τη διαχείριση των Πόνσε-Γκαρσία και τον λόγο που δύσκολα μπορεί να ισχύει η φήμη για Χουάνγκ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Για το φορμάρισμα του Έκι Πόνσε και την αναπόφευκτη σύνδεση που γίνεται με την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι είναι εύλογη η κουβέντα για το ποιος θα παίζει βασικός ή αν χωράνε και οι δυο στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι δεν υπάρχει περίπτωση μετατόπισης του Λιβάι στα δεξιά και εκτίμησε ότι ο Αλμέιδα θα προχωρήσει με την αρχική ιεραρχία (δηλαδή βασικός ο Γκαρσία, back up ο Πόνσε) και τη λογική πώς ούτως ή άλλως κάνει πολλές αλλαγές στη διάρκεια του ματς.

Όσο για το σενάριο που προέκυψε περί Χουάνγκ, τόνισε ότι ναι μεν η ΑΕΚ ψάχνει για χαφ, αλλά θα έκανε μεγάλη εντύπωση να κινηθεί για παίκτη που πωλήθηκε πέρυσι πάνω από 5 εκατ. ευρώ και θα είναι πίσω από τον Πινέδα (ο οποίος αγοράστηκε με 6,5 εκατ. ευρώ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x