Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η UEFA πετά… αετό! Ποιος εγγυάται την ασφάλεια στα δύο ματς;»

Ο Γιώργος Τσακίρης καυτηρίασε τη στάση της UEFA και αναρωτήθηκε πώς μπορεί να γίνουν με απόλυτη ασφάλεια οι δύο αγώνες της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Για αδυναμία να πάρει γενναίες αποφάσεις κατηγόρησε την UEFA ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 υποστηρίζοντας πως με την ατιμωρησία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ουσιαστικά υποδαυλίζει εγκληματικές πράξεις σαν αυτές της επιδρομής στη Νέα Φιλαδέλφεια και της δολοφονίας του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ.

«Η ανακοίνωση της Ντινάμο είναι ανάξια σχολιασμού. Από την άλλη η UEFA πετάει αετό. Μόνο να βάζει… πανιά ‘Respect’ και ‘no to racism’ ξέρει, αλλά επιτρέπει από την άλλη τέτοιες συμπεριφορές. Έχει ένα μέτρο η γελοιότητα! Είναι προφανές πως η Ντινάμο έχει ισχυρούς δεσμούς με την UEFA. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν τέτοια πράγματα οι οπαδοί της χωρίς συνέπειες. Την προηγούμενη φορά που πήγε ο ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ κόντεψαν να κάψουν ζωντανούς απλούς φιλάθλους μέσα σε όχημα. Και δεν έγινε τίποτα! Ποιος μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια στο Ζάγκρεμπ αλλά και στην Αθήνα;», διερωτήθηκε.

«Δεν βλέπω πρόθεση αποβολής των Κροατών από την UEFA, διαχρονικά δεν παίρνει τέτοιες αποφάσεις. Όμως η ΑΕΚ οφείλει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για την ασφάλεια της ίδιας και του κόσμου της. Επίσης περίμενα να υπήρχε κάποια ουσιαστική αντίδραση από την κυβέρνηση, τόσο στο κομμάτι των Κροατών όσο και για τις ευθύνες. Δεν είναι δυνατόν να λες ότι καρατομήθηκαν… τροχονόμοι! Πρέπει να τιμωρηθούν ως δολοφόνοι όλοι, θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν σκοτώσει κι άλλον κόσμο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x