Stoiximan Super League

Τσακίρης: Για να της πάρουν τον Πινέδα, θα πρέπει να… ματώσουν – Στην αυριανή προπόνηση μάλλον ο Μπρινιόλι, ήρθε ο Σισέ

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην προσπάθεια της Μοντερέι -σε συνεργασία και με τους μάνατζερ του παίκτη- να αποκτήσει τον Ορμπελίν Πινέδα, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με τον ρεπόρτερ του σταθμού να εξηγεί πώς έχουν τα δεδομένα και να υπενθυμίζει και τη στάση της ΑΕΚ.

«Δεν υπάρχει καμία πρόταση που να ικανοποιεί την ΑΕΚ. Η πρόταση που είχε φτάσει από την Μοντερέι, δεν την έβαλε ούτε σε διαδικασία συζήτησης. Το δεύτερο σκέλος αφορά τον ίδιο τον παίκτη. Προφανέστατα, η μεξικανική ομάδα θέλει να τον πάρει με το μέρος της.

Ο Πινέδα δεν έχει κάποια… νοσταλγία για να γυρίσει στο Μεξικό. Προφανώς, είναι ότι τα λεφτά είναι πολλά. Του δίνουν τρία εκατ. ευρώ τον χρόνο για τέσσερα έτη, σύνολο δώδεκα εκατ. ευρώ!

Βέβαια, για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμφωνήσει η ΑΕΚ, γι' αυτό υπάρχουν τα συμβόλαια. Για να πάρουν τον Πινέδα από την ΑΕΚ, θα πρέπει να... ματώσουν (οικονομικά)
», σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην άφιξη του Παπέ Αμπού Σισέ για λογαριασμό της «Ένωσης», καθώς και στις περιπτώσεις των Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Θωμά Στρακόσια. Σημείωσε, δε, ότι ο Ιταλός πορτιέρε μάλλον θα δώσει το «παρών» τη Δευτέρα (1/7) στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ.


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x