Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Έβγαλε με άνεση το κανονικό πρόγραμμα ο Λαμέλα-Σύντομα θα παίξει»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε για την εντυπωσιακή ετοιμότητα του Έρικ Λαμέλα που ήρθε… έτοιμος στην ΑΕΚ.

Εντυπωσιασμένοι από την αγωνιστική κατάσταση με την οποία ήρθε ο Έρικ Λαμέλα στην Αθήνα είναι όλοι στην ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Λαμέλα έβγαλε με μεγάλη άνεση το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Εμφανίστηκε σε άριστη κατάσταση, πιο έτοιμος από τον Περέιρα όταν είχε έρθει, αλλά και αυτός πλέον συμμετέχει σε φουλ ρυθμό στις προπονήσεις. Πιστεύω πως πολύ σύντομα, πιθανότατα στο επόμενο σετ αγώνων των προκριματικών, εφόσον η ΑΕΚ κάνει το χρέος της με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αφού θα έχει και ένα δεκαήμερο προπονήσεων στα πόδια του», σημείωσε.

Όσο για το θέμα του επιθετικού είπε πως «… καλό θα είναι η ΑΕΚ να μην περιμένει μόνο τον Κορέα, γιατί υπάρχει μόνο ο Λιβάι αυτή τη στιγμή. Για μένα θα πρέπει μέσα στη βδομάδα να κλείσει έναν φορ για να είναι ήσυχη».

Τέλος, για την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ να μπει στους ομίλους, για να φτιάξει το μέλλον της και για τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη, ώστε να μην αγωνιά όπως φέτος και να είναι σε όλες τις κληρώσεις στους ισχυρούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x