Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν θα πιέσουν τον Λαμέλα στην ΑΕΚ, μπαίνει από βδομάδα ο Μπρινιόλι - Προς λύση η μεταβίβαση των διαρκείας»

Στα αγωνιστικά ζητήματα της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο αλλά και στο θέμα της μεταβίβασης των διαρκείας, που οδεύει προς λύση ενόψει Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο πώς συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΚ ενόψει του ματς με τον Βόλο, τη Δευτέρα (16/9, 20:00) στην OPAP Arena για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μιλώντας με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο Έρικ Λαμέλα είναι μεν αμφίβολος, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο μυϊκό πρόβλημα. Εξηγώντας ότι ο Αργεντινός άσος ενδεχομένως και να προλάβαινε το παιχνίδι με τους Βολιώτες, υπογράμμισε ότι στην «Ένωση» δεν θα επιδιώξουν να τον πιέσουν. Τόνισε, δε, ότι ακόμα και με αυτήν την απουσία, πίσω από τον φορ γίνεται… σφαγή.

Επιπρόσθετα, εξήγησε ποια είναι τα δεδομένα και για τις υπόλοιπες θέσεις, δίνοντας προβάδισμα στον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς έναντι του Ορμπελίν Πινέδα λόγω του υπερατλαντικού ταξιδιού του Μεξικανού χαφ.

Σε ό, τι αφορά, δε, τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, πρόσθεσε ότι ο Ιταλός πορτιέρε από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επανέλθει στο 100%.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε και στο θέμα της μεταβίβασης των διαρκείας. Συγκεκριμένα, τόνισε πως η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με το Υπουργείο και πως το ζήτημα οδεύει προς λύση. Εξήγησε, βέβαια, ότι είναι κάτι που δύσκολα θα λυθεί μέχρι τον αγώνα με τον Βόλο, συμπληρώνοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» παλεύουν να προλάβουν τον αμέσως επόμενο, ήτοι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena (29/9, 21:00).


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x