Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν θα πάει σε φοβερές αλλαγές ο Αλμέιδα-Θα μου κάνει έκπληξη να παίξει ο Μαρσιάλ»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για την ΑΕΚ εν όψει Παναθηναϊκού.

Όχι μεγάλες… παρεμβάσεις στο βασικό σχήμα θα περιμένουμε από τον Ματίας Αλμέιδα στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν νομίζω ο Αλμέιδα να πάει σε μεγάλες αλλαγές ο Αλμέιδα. Ο Κάλενς θα πάρει τη θέση του Μουκουντί και πιστεύω πως θα διατηρήσει τον Πήλιο αριστερά, παρότι δεν θα μου κάνει έκπληξη να βάλει λόγω εμπειρίας τον Χατζισαφί, αν και δεν έχει παίξει καθόλου. Σιμάνσκι και Πινέδα θα είναι στο κέντρο, Ελίασον, Κοϊτά και Πιερό μπροστά και για τη θέση πίσω από τον φορ θα γίνει… σφαγή. Ο Λαμέλα, ο Ρότα, ο Άμραμπατ και ο Λιούμπισιτς επιστρέφουν. Γκατσίνοβιτς, Λιβάι και Μουκουντί είναι εκτός και το πιθανότερο είναι να επιστρέψουν μετά τη διακοπή, ενώ ο Οντουμπάτζο δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να μπει», τόνισε.

Για το αν θα δούμε τον Αντονί Μαρσιάλ στο ντέρμπι είπε: «Θα μου έκανε εντύπωση να δω τον Μαρσιάλ στην αποστολή, αλλά δεν είμαστε στις προπονήσεις. Θεωρώ πως θα πρέπει να μπει με… ασφάλεια στην ομάδα. Ακόμη κι αν μπει στο 100% στις προπονήσεις, δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος να παίξει, αφού έχει να αγωνιστεί από τις 9 Δεκεμβρίου. Δεν υπάρχει λόγος να… εκθέσεις έναν τέτοιο παίκτη, ούτε ο Αλμέιδα συνηθίζει να το κάνει με παίκτες που δεν είναι έτοιμοι. Εκτιμώ πως θα τον δούμε σε μια καλή κατάσταση προς τα τέλη Οκτωβρίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x