Stoiximan Super League

Τσακίρης: Δεν θα γινόταν με Αλμέιδα να μπει αμέσως ο Πόνσε - Φτιαγμένος με την ομάδα ο Μελισσανίδης

Στον λόγο που θα ήταν απίθανο -βάσει της λογικής Αλμέιδα- να υπολογίζεται άμεσα ο Πόνσε αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης. Τι είπε για την επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα ενόψει Ντινάμο.

Για την αγωνιστική προσέγγιση της ΑΕΚ στον πρώτο προκριματικό με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ -αλλά και την ενσωμάτωση του Έκι Πόνσε- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο, σημείωσε ότι η απουσία του Γκατσίνοβιτς δεν επηρεάζει δραστικά το πλάνο, αφού ούτως ή άλλως προβάδισμα έχει η βασική ενδεκάδα του φιλικού με την Τράμπζονσπορ.

Ερωτώμενος, δε, για την απάντηση Αλμέιδα στο θέμα της ένταξης του Αργεντινού επιθετικού, τόνισε ότι δεν θα γινόταν ποτέ με τη λογική και τη νοοτροπία του προπονητή να υπολογίζεται ποδοσφαιριστής για αγώνες πριν ενταχθεί για ένα διάστημα στην ομάδα.

Όσο για την επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα ενόψει του πρώτου προκριματικού, τόνισε ότι είναι ένα ακόμα δείγμα του πόσο «φτιαγμένος» είναι με την ομάδα, κάτι που φάνηκε, όπως τόνισε, και από τις μεταγραφές.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x