Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Βρίσκει ξανά τον ρυθμό και τον… πάγκο της η ΑΕΚ - Τι επιβάλλει στον αντίπαλο με χαφ τον Πινέδα»

Τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ να διαθέτει και πάλι πλήθος εναλλακτικών και το πολύτιμο στοιχείο που προσφέρει η παρουσία Πινέδα στο κέντρο υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Σε ένα από τα στοιχεία που επανεμφανίστηκε με τον Βόλο και είχε λείψει πολύ το προηγούμενο διάστημα από την ΑΕΚ επικεντρώθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι το πιο αισιόδοξο μήνυμα από τη νίκη της «Ένωσης» είναι ότι βρίσκει ξανά τον ρυθμό και τον… πάγκο της.

Επικαλέστηκε λοιπόν το γκολ του Άμραμπατ, αλλά και την εξίσου καλή παρουσία των Μάνταλου-Πισάρο μετά την είσοδό τους ως αλλαγές και εκτίμησε ότι αν υπήρχαν τέτοιες εναλλακτικές λύσεις και στα προηγούμενα ματς, θα είχαν αποφευχθεί οι γκέλες με Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό.

Κατά τ’ άλλα, στάθηκε και στην εξαιρετική εμφάνιση του Πινέδα, συμπεριλαμβάνοντας στα πλεονεκτήματα της χρήσης του ως χαφ από τον Αλμέιδα ότι με αυτόν τον τρόπο επιβάλλει στον αντίπαλο να μένει πιο πίσω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x