Stoiximan Super League

Τρεις για… δέσιμο

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Παναθηναϊκός για να κρατήσει στις τάξεις του Ζέκα, Αμπέντ και Ρισβάνη. Αλλαγές ετοιμάζει με Καλλονή ο Αναστασίου.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα στην προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός να «δέσει» τρεις παίκτες που έχουν βοηθήσει αρκετά την ομάδα και μπορούν να το κάνουν ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Στις αρχές Απριλίου αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Ζέκα για το δεύτερο και πιθανώς τελευταίο κύκλο επαφών για την επέκταση συμβολαίου στον Πορτογάλο μέσο. Ο 26χρονος άσος δεσμεύεται μέχρι το 2015 και πρόθεση της ΠΑΕ είναι να υπογράψει μέχρι το 2017 και εκτιμάται πως μία όχι ιδιαίτερη μεγάλη διαφορά που υπήρχε στις πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών θα γεφυρωθεί, από τη στιγμή που η επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία είναι αμοιβαία.

Από εκεί και πέρα, η Νιούκαστλ όλα δείχνουν πως θα ενημερώσει ότι δεν έχει στα βασικά της πλάνα για την επόμενη σεζόν τον Μεχντί Αμπέντ. Σε αυτή την περίπτωση οι «πράσινοι» θα ζητήσουν την ελευθέρας του νεαρού Αλγερινού μέσου ή στη χειρότερη περίπτωση την επέκταση του δανεισμού του. Ο 21χρονος άσος είναι πολύ ικανοποιημένος στο «τριφύλλι» και θέλει να παραμείνει. Τις επόμενες μέρες ο μάνατζέρ του θα έχει επαφή με τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας για την υπόθεση.

Προς το τέλος της περιόδου αναμένεται να κληθεί για συζητήσεις και ο Σπύρος Ρισβάνης, που έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2016, ωστόσο αυτό είναι πολύ μικρό και ο Παναθηναϊκός θέλει να τον επιβραβεύσει για την πρόοδό του και ταυτόχρονα να τον «δεσμεύσει» με κάποιες ρήτρες.

Ετοιμάζει αλλαγές

Να κάνει αλλαγές σκέφτεται ο Γιάννης Αναστασίου στον αγώνα της Τετάρτης με την Καλλονή στη Λεωφόρο. Ίσως πάρουν ανάσες οι Ζέκα και Σίλντενφελντ, που όμως αναμένεται είτε στο προσεχές ματς είτε στο επόμενο με τον Ατρόμητο να επιδιώξουν να «κιτρινιστούν» για να εκτίσουν ποινή πριν τα play offs. Ίσως να μείνει εκτός και ο Νάνο για να παίξει αριστερό μπακ ο Χουχούμης, ενώ θέση διεκδικούν Δώνης και Ντίνας. Από εκεί και πέρα, δεδομένων των απουσιών του τιμωρημένου Μπεργκ, των τραυματιών Μπαϊράμι και Λαγού, αλλά και του ανέτοιμου Πέτριτς, η πιο πιθανή ενδεκάδα είναι: Καπίνο, Ρισβάνης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Χουχούμης ή Νάνο, Μέντες, Αμπέντ ή Δώνης, Πράνιτς, Ατζαγκούν ή Ντίνας, Κλωναρίδης και Καρέλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x