Stoiximan Super League

Τόσο κοντά… τόσο μακριά

Έτοιμος να κλείσει δύο μεταγραφικά μέτωπα είναι ο Παναθηναϊκός, όπως οι περιπτώσεις των Μπεργκ και Μόρα –στους οποίους είναι κοντά- παρουσιάζουν δυσκολίες.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Σουηδού επιθετικού, αν και αρχικά υπήρχε η πεποίθηση πως από τη Δευτέρα κιόλας θα βρισκόταν στην Ελλάδα, τελικά οι μέρες πέρασαν και ο Μπεργκ -όπως και ο Παναθηναϊκός- είναι στο… περίμενε.

Όλα εξαρτώνται από τη στάση του Αμβούργου που θέλει χρήματα από το «τριφύλλι» προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» και να έρθει ο παίκτης, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι», στην Αθήνα και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παραμένουν αισιόδοξοι και θεωρούν πως όσο δεν φτάνει πρόταση από άλλη ομάδα, το Αμβούργο θα αναγκαστεί να… συνθηκολογήσει και από τη στιγμή που δεν υπολογίζει τον Σουηδό, θα του δώσει την ελευθέρας του ώστε να απαλαγεί από το συμβόλαιό του.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος αποτελεί το βασικό στόχο για το κέντρο της άμυνας. Με τον παίκτη υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, όμως η περίπτωσή του είναι σε καλό δρόμο και εφόσον δεν προκύψει κάποιο αναπάντεχο της τελευταίας στιγμής, δεν αποκλείεται η «χρυσή τομή» να βρεθεί σύντομα και ο έμπειρος στόπερ να ντυθεί στα πράσινα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x