Stoiximan Super League

Τόμας: «Η νίκη μας είναι αφιερωμένη στον Γιάννη Μιχαηλίδη και στη μνήμη του 'Παπέν'»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Μπράντον Τόμας μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με σκορ 3-2 στη Λεωφόρο.

Ο «μεστός» ΠΑΟΚ τιμώρησε με πρωταγωνιστή τον Μπράντον Τόμας τα πολλά λάθη του κακού αμυντικά Παναθηναϊκού και με το 3-2 πέρασε μόνος πρώτος, προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας των playoffs.

Μετά την αναμέτρηση, ο Ισπανός επιθετικός μίλησε για τη σημασία της επικράτησης του «δικεφάλου του βορρά», ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Γιάννη Μιχαηλίδη, του οποίου ο πατέρας έφυγε λίγες μέρες πριν από τη ζωή, αλλά και στη μνήμη του Γιώργου Παπαδόπουλου (σ.σ. του «Παπέν»), του γνωστού φίλου των Θεσσαλονικιών που επίσης άφησε την τελευταία του πνοή πρόσφατα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το παιχνίδι και την εικόνα του αγώνα: «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλουμε να την αφιερώσουμε στον "Παπέν" έναν οπαδό της ομάδας που δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας και στον Γιάννη Μιχαηλίδη και την οικογένειά του. Είναι μία νίκη γι' αυτούς. Μετά από μία δύσκολη περίοδο, παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήμασταν πολύ καλοί. Ήμασταν ενωμένοι ακόμα και μετά τις δύσκολες στιγμές που είχαμε στο παιχνίδι. Είναι ένα αποτέλεσμα σημαντικό που αλλάζει την ψυχολογία και δείχνει πως μπορούμε να κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα στη συνέχεια.

Όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε για εμάς είναι τελικοί. Είναι σημαντικά παιχνίδια. Κρίνουν τον στόχο μιας σεζόν, είμαστε στην τελική ευθεία. Έτσι και το αποψινό. Το κερδίσαμε, έχουμε μπροστά μας άλλα οκτώ παιχνίδια. Παίξαμε καλά, νικήσαμε, αλλά μόνο ενωμένοι και αποφασισμένοι όπως ήμασταν σήμερα θα τα καταφέρουμε».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x