Stoiximan Super League

Το τελευταίο τεστ

Τις τελευταίες του εξετάσεις απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο δίνει ο ΠΑΟΚ το βράδυ (20.30) στην Τούμπα. Το φιλικό με την Ίντερ περιμένει ο Αναστασιάδης για να βγάλει την «σούμα» της προετοιμασίας.

Πρόβα τζενεράλε απέναντι στην Ίντερ κάνει ο ΠΑΟΚ απόψε στην Τούμπα (20.30). Ο Άγγελος Αναστασιάδης αλλά και ο κόσμος του «δικέφαλου του Βορρά» που θα βρεθεί στο γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τον απολογισμό έπειτα από την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Το φιλικό με τους «νερατζούρι» είναι και το τελευταίο τεστ του ΠΑΟΚ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, με αρχή το ματς απέναντι στην Ζίμπρου για τα προκριματικά του Europa League.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για το παιχνίδι με τους Ιταλούς. Μάλιστα, μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης δεν ανακοίνωσε αποστολή και άπαντες (πλην του αδειούχου Ιτάνζ και του τραυματία Κωνσταντινίδη) έδωσαν ραντεβού στις 18.45 στο γήπεδο της Τούμπας.

Όσο για την Ίντερ, ο Βάλτερ Ματσάρι συμπεριέλαβε όλα τα αστέρια της ομάδας στην αποστολή. Οι «νερατζούρι» πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το απόγευμα της Τετάρτης και όπως φάνηκε και από της δηλώσεις του Νεμάνια Βίντιτς δίνουν μεγάλο βάρος στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αφού και γι’αυτούς είναι το τελευταίο φιλικό.

Αναλυτικά η αποστολή της Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Καρίσο, Μπέρνι, Ζεσούς, Αντρεόλι, Βίντιτς, Ρανόκια, Σιλβέστρε, Ντ’ Αμπρόζιο, Ναγκατόμο, Ζόναταν, Κόβατσιτς, Γκουαρίν, Όμπι, Ερνάνες, Εμβιλά, Οσβάλντο και Ικάρντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x