Stoiximan Super League

Το σκεπτικό της «πράσινης» διαφωνίας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαφώνησε στο θέμα της ανανέωσης της συμφωνίας NOVA και Σούπερ Λίγκας για τα επόμενα δύο χρόνια. Διαβάστε το σκεπτικό βάσει του οποίου, οι «πράσινοι» ψήφισαν αρνητικά.

Στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκας για την ανανέωση της συμφωνίας με τη NOVA, ο Παναθηναϊκός διαφώνησε στην πρόταση περί της επέκτασης της κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αυτή ήταν και η μοναδική αρνητική ψήφος, αφού η συντριπτική πλειοψηφία είπε το «ναι» για να παραμείνει το πρωτάθλημα της SuperLeague στη NOVA μέχρι το 2017, ενώ ο ΠΑΟΚ ζήτησε διορία 48 ωρών για να απαντήσει.

Η «πράσινη» ΠΑΕ θεωρεί ότι με την ενδεχόμενη ανανέωση της σύμβασης, δεν επιτρέπεται στο έτερο συνδρομητικό κανάλι να μπει στο παιχνίδι και να δείξει τι μπορεί να προσφέρει.

Φυσικά, βάσει του συμβολαίου που έχει υπογραφεί, δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να «κυνηγήσει» άλλη προσφορά μέχρι να έρθει η άνοιξη, κάτι που θεωρούν στην ΠΑΕ ότι δεν αφήνει περιθώρια αναζήτησης για κάτι που ενδεχομένως θα θεωρείται καλύτερο.

Ιδέα για δημιουργία πλατφόρμας

Στο τραπέζι, από πλευράς Παναθηναϊκού, «έπεσε» και η ιδέα δημιουργίας μιας πλατφόρμας για την αυτοδιαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πως μπορεί να αποτελέσει έναν «μπούσουλα» για τρόπους με τους οποίους θα αυξήσουν οι ελληνικοί σύλλογοι τα έσοδά τους.

*Όσον αφορά την παραμονή του Γιάννη Μώραλη στην προεδρία της Super League, από την «πράσινη» ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν πως δεν έγινε ψηφοφορία.

Κώστας Ζάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x