Stoiximan Super League

Το ρεπό έγινε προπόνηση στον Ατρόμητο

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και όπως αυτή προέκυψε, μετέτρεψε το ρεπό σε προπόνηση στον Ατρόμητο, με τον Τραϊανό Δέλλα πλέον να ψάχνεται για απαντήσεις στα αγωνιστικά ζητήματα.

Τα κεφάλια μέσα στον Ατρόμητο μετά τη χθεσινή ταπεινωτική ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς το προγραμματισμένο για σήμερα ρεπό, μετατράπηκε σε προπόνηση, αφού ο Τραϊανός Δέλλας καλείται να λύσει αρκετά αγωνιστικά ζητήματα.

Η χθεσινή απογοητευτική ήττα στην πόλη της Ηπείρου προκάλεσε προβληματισμό στην τεχνική ηγεσία, που πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά να αλλάξει... ρότα, ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα εκτός έδρας ματς, που από την περσινή σεζόν παρατηρείται δυσλειτουργία, ωστόσο και γενικότερα φάνηκαν… θέματα, πόσω μάλλον για μια ομάδα που δουλεύει από την πρώτη της μέρα με πλήρες ρόστερ, αφού οι μεταγραφές είχαν ολοκληρωθεί από νωρίς.

Στο σημερινό πρόγραμμα προτιμήθηκε να μην ειπωθούν πολλά, αφού ακόμα η ήττα είναι νωπή στο μυαλό όλων, κάτι που θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει τις επόμενες μέρες, όπως άλλωστε το συνηθίζει. Το σίγουρο είναι ένα…

Σε αντίθεση με την περασμένη σεζόν, που ο Τραϊανός Δέλλας ανέλαβε στη μέση της σεζόν και δεν ένιωθε τόσο έντονη την πίεση για αποτελέσματα, από φέτος έχει διαφοροποιηθεί το σκηνικό και δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση μεγάλη πίστωση χρόνου. Άπαντες στο Περιστέρι (οπαδοί, διοίκηση) απαιτούν άμεσα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς κόντρα στον Παναιτωλικό.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να δοθούν ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα αντικαθιστώντας παίκτες που απογοήτευσαν στην πρεμιέρα, ωστόσο κάτι τέτοιο θα φανεί πιο ξεκάθαρα στην πορεία της εβδομάδας.

Παρ’ όλα αυτά στα Γιάννινα υπήρξε ένα και μοναδικό θετικό. Αυτό ήταν η παρουσία του Μαρτίν Τόνσο, που με ελάχιστες προπονήσεις δεν είχε πρόβλημα να «βγάλει» ολόκληρο το 90λεπτο και έδειξε έναν «τσαμπουκά» που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x