Stoiximan Super League

Το προφίλ προπονητή που ψάχνει ο Ατρόμητος

Σε διαδικασία αναζήτησης και κατάρτισης της λίστας με τους υποψήφιους στόχους για τη θέση του προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος και η διοίκηση επικεντρώνεται στην αγορά της Ιβηρικής και της Αργεντινής.

Σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση βρίσκεται ο Ατρόμητος, όχι τόσο γιατί βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, αλλά γιατί επικεντρώνεται σε λύση από το εξωτερικό χωρίς απαραίτητα να έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι όσα χρόνια βρίσκεται στο «τιμόνι» των Περιστεριωτών ο Γιώργος Σπανός, ποτέ ο Ατρόμητος δεν έχει προσλάβει προπονητή που να μην έχει δουλέψει στην Ελλάδα.

Η αναζήτηση των «κυανόλευκων» επικεντρώνεται στις αγορές της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις της Αργεντινής, με προπονητές που δεν πρόκειται να μάθουν το… επάγγελμα στον πάγκο του Ατρόμητου. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Περιστεριώτες θέλουν κάποιον πολύπειρο, αντιθέτως θέλουν η επιλογή τους να έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τη φιλοδοξία και το κίνητρο, αλλά παράλληλα να έχει δείξει ότι διαθέτει προοπτική να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Αυτή τη στιγμή, η διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος μαζεύουν τις προτάσεις που έχουν φτάσει στο γραφείο της ΠΑΕ και έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, χωρίς όμως να έχει η οποιαδήποτε επαφή προς κάποια περίπτωση.

Πάντως, όπως λέγεται στο Περιστέρι, η επιλογή του προπονητή θα γίνει με βάση τη φιλοσοφία που θέλουν από τον εκλεκτό να φέρει στην ομάδα και όχι απλά από ένα βιογραφικό, που θα αναφέρονται μέσα τίτλοι και διακρίσεις.

Εξάλλου, όπως λέγεται και γενικότερα στην ποδοσφαιρική… πιάτσα, η διοίκηση του Ατρόμητου είναι διατεθειμένη να φέρει στην Ελλάδα ένα όνομα που πρώτον θα κάνει «γκελ» στον κόσμο της ομάδας και δεύτερον (και κυριότερο) θα αποδεικνύει ότι δεν πετά «λευκή πετσέτα» σε ό,τι αφορά τους στόχους του φετινού πρωταθλήματος.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x